Thursday, October 7, 2010

Πρός όλους τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Εκλεγμένοι από το Ελληνικό λαό, και έχοντας την τιμή να τον υπηρετείτε και να τον εκπροσωπείτε, επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω την απογοήτευση και την απέχθεια που αισθάνομαι για όσα γεγονότα λαμβάνουν μέρος πρόσφατα στην πατρίδα μας.

Ενώ αντιλαμβάνομαι την όποια κρίση υπάρχει στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο, και την έκτακτη ανάγκη να σώσουμε την χώρα μας απο μια βαθύτερη οικονομική κριση, τα τελευταία μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση σας είναι σκανδαλώδη. Έχετε κυριολεκτικά ξεπουλήσει όλον τον εθνικό πλούτο και κάθε εθνική αξιοπρέπεια σε ξένες πολυεθνικές εταιρίες, ενώ βυθίζετε τον Ελληνικο λαό σε μακροχρόνια πτώχεια και θα τολμήσω να πώ σε γενοκτονία!

Με τα μέτρα αυτά, πώς περιμένετε ο ελληνικός λαός να επιβιώσει, και η νέα γενιά να κάνει νέα ξεκινήματα στην ζωή και οικογένεια, όταν δεν υπάρχουν δουλειές στην χώρα μας, οι μισθοί κατεβαίνουν αντί ν'ανεβαίνουν ενώ παράλληλα οι τιμές των βασικών ειδών κατανάλλωσης συνεχίζουν νάνεβαίνουν μήνα με το μήνα.


Και όλα αυτά για κάτι που δεν ευθύνεται ο Ελληνικός λαός, αλλα εσείς και οι προκατοχοί σας τις τελευταίες 3-4 δεκαετιες, έχοντας καταφέρει να κάνετε την Ελλάδα περίγελο στην Ευρώπη αλλά και τον κόσμο περισσότερο από μία φορά. Έχοντας ξεπουλήσει όλα τα εθνικά θέματα όπως την Μακεδονία, και έχοντας αφήσει την χώρας μας, μιά χώρα με τόσες δυνατότητες, έρμαιο των ξένων συμφερόντων.


Η κρίση στην οποία βρισκόμαστε ξεκίνησε σε άλλα μέρη του πλανήτη αλλά επέκταθηκε και στην Ελλάδα απλά από την διαφθορά και πλεονεξία των τραπεζικών και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, και αντί να τιμωρήσετε τους υπαίτιους, βάζετε τον Ελληνικό λαό σε τέτοια υποτιμητική και εξευτελιστική διαδικασία. Είμαι σίγουρος μετά από υπόδειξη αυτών που έχουν συμφέροντα από όλο αυτο το φιάσκο.


Είπαμε να κάνουμε την Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα, μια χώρα που να είναι ένα υπόδειγμα στα Βαλκάνια, και όπως μας είχε τάξει προεκλογικά ο Κύριος Πρωθυπουργός μας, μια Νορβηγία του Νότου. Αν μας δίνατε και τους μισθούς της Νορβηγίας δεν θα είχαμε παράπονο.

Αντί αυτού οι μισθοί των Ελλήνων έχουν φτάσει στα επίπεδα μερικών κρατών της ανατολικής Ευρώπης, και δεν μας φτάνουν όλα αυτά, θέλετε να μας κάνετε και μια πολυεθνική κοινωνία νομιμοποιώντας τους μετανάστες, ενώ καλά καλά δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας για τον Ελληνικό λαό! Ε θα μας τρελλάνετε τελείως! Θα έπρεπε να ντρέπεστε!

Τέτοιου είδους μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται σε καιρούς που το έθνος αγωνίζεται για την ίδια του την ύπαρξη και ο λαός υποφέρει. Ας τις κάνατε όταν η χώρα ευημερούσε και υπήρχε πολιτική και κοινωνική σταθερότητα. Αλλά τότε μόνο κοιτούσατε να κατακλέψετε τον κόσμο!

Δεν γνωρίζω τις προσωπικές σας πεποιθήσεις αλλά εγώ προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος που έχω γεννηθεί Έλληνας και πάντα ονειρευόμουν μια Ελλάδα ισάξια των άλλων Ευρωπαικών κρατών. Δυναμική, ανταγωνιστική, με πολλές ευκαιρίες και ποιότητα ζωής και για τους Έλληνες αλλά και για τους μή αυτοχθονες πολίτες της χώρας μας. Με εσάς στα ηνία της χώρας αμφιβάλλω αν ποτέ δω αυτο το όνειρο να πραγματοποιείται!
Ελπιζω να γνωρίζετε τι κάνετε και να με διαψεύσετε στο μέλλον, αλλά μήν νομίζετε ότι ο Ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο! Δεν είμαστε εμείς Αμερικάνοι. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην θητεία σας και καλό κουράγιο και υπομονή σε όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Μετά τιμής,

The Eblana European Democratic Movement.

No comments: